Om LGL

LGL Construction AB är en stålbyggnadsentreprenör och verkstads företag som skapar kompletta lösningar inom stålbyggnation.

LGL Construction AB är beläget i Smålandsstenar och har ca. 43 anställda. Vi konstruerar, tillverkar och monterar stålkonstruktioner för industri, flerbostadshus och lagerinredning. Vår marknad är främst Sverige, Norden och en del i övriga Europa.

På LGL jobbar vi efter övertygelsen att små detaljer gör stor skillnad. Vi är en liten och flexibel leverantör med säljkontor och produktion i nära anslutning till varandra. Vi erbjuder snabba, specialanpassade och fungerande lösningar.

I vår värld betyder kvalitet att göra rätt från början. Varje detalj präglar slutresultatet och därför är kvalitet en angelägenhet som berör alla. Vi vet, att när vi som leverantör ger våra kunder kostnadseffektiva och funktionella produkter, skapar vi också långvariga relationer. Självklart arbetar vi efter kvalitetssäkringssystemet ISO9001:2015 och är certifierade enl. EN 1090-1.

 LGL Construction Fabriken i Smålandsstenar, Sverige

Historien och fakta om LGL Construction 1967 -2017Grundades
 1967 - Huvudkontor och produktion Smålandsstenar - Ägare Dacke Industri - Yta ca 7000 m² - Antal medarbetare 43 st - Omsättning 165 MSEK